جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ خاتمی: ملت عاشورایی ایران هرگز تسلیم زورگویی نخواهد شد X-BAT معرفی شد / پهپاد جنگی با توان پنهان‌ شدن از رادار و سرعت جنگنده رمزگشایی از تغییر لحن اخیر رهبر انقلاب در برابر ترامپ قدردانی رئیس‌جمهور از فعالان اربعین / امنیت مثال‌زدنی در اربعین 1404

وزیر کشور: روند انسداد مرز‌ها شدت بیشتری گرفته / چند میلیون اتباع خارجی از همه بخش‌های یارانه‌ای استفاده می‌کنند

مؤمنی خاطرنشان کرد: در طرح ساماندهی اتباع اولویت اول طرد اتباع غیرمجاز است و طبیعی است که هر کشوری در این خصوص قوانین و مقرارت خود را دارد و با توجه به اینکه هیچ کمک بین المللی صورت نمی‌گیرد و در حد صفر است چند میلیون اتباع خارجی از همه بخش‌های یارانه‌ای استفاده می‌کنند به همین علت طرد اتباع غیرمجاز در اولویت اول اجرای طرح است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۱۸ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 08
کد خبر: ۲۶۲۴۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسکندر مومن دقایقی پیش در بدو ورود به استان مرکزی در جمع خبرنگاران با اشاره به روند انتخاب استانداران اظهار داشت: تقریباً ۲۰ استاندار تعیین شدند و برخی نیز یا ابقا می‌شوند و یا به صورت چرخشی در جای دیگر به کار گرفته خواهند شد و تا دو هفته آینده کار تغییر استانداران به پایان می‌رسد و به عبارتی کابینه دوم دولت کار خود را یکپارچه آغاز خواهد کرد.

 وزیر کشور گفت: امروز برای معرفی استاندار جدید که بومی همین استان هستند در استان مرکزی حضور پیدا کردیم.

وزیر کشور در پاسخ به سئوالی درباره موضوع ساماندهی اتباع خارجی تصریح کرد: این طرح مراحل مختلفی دارد که بخشی کنترل مرزهاست و در هفته گذشته طی بازدیدی که از مرز‌های شرقی کشور داشتیم، روند انسداد مرز‌ها شدت بیشتری گرفته و امیدواریم در بازه زمانی مناسبی به اتمام برسد.

مؤمنی خاطرنشان کرد: در طرح ساماندهی اتباع اولویت اول طرد اتباع غیرمجاز است و طبیعی است که هر کشوری در این خصوص قوانین و مقرارت خود را دارد و با توجه به اینکه هیچ کمک بین المللی صورت نمی‌گیرد و در حد صفر است چند میلیون اتباع خارجی از همه بخش‌های یارانه‌ای استفاده می‌کنند به همین علت طرد اتباع غیرمجاز در اولویت اول اجرای طرح است.

مومنی عنوان کرد: استان مرکزی یک استان صنعتی است و نقش تعیین کننده‌ای در موضوع تولیدات صنعتی در کشور دارد و جایگاه مهمی در اقتصاد کشور دارد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار